Vape är en bättre lösning då du är på fotbollsarenan

Känner du igen denna vape problematik?

Du är på en toppmatch i fotboll och alltid ska det vara någon. Som klagar på att man antingen vejpar eller att tar en cigg.

Även städpersonalen gnäller hela tiden över att dem måste gå runt och plocka massa fimpar som slängs på marken. 

Med en vape

så skulle inte detta problem ens existera. Plus att du kan avnjuta det du har utan att ge personalen en massa extra arbete. En vape skulle dessutom kunna användas i supporterkulturen i samband med dessa rök och flaggspektakel. Som man ofta ser på matcherna. Bara själva atmosfären och känslan av hela evenemanget skulle höjas om detta skulle bli en verklighet att vapen inkluderades mer. Dessutom med en vape så skulle det underlätta arbetet som då slipper. Att hålla på och släppa in och ut dig vid evenemanget. Bara för att du ska ut och ta en cigg.

Vapen är också behövlig

längre in i matchen då adrenalinet är som högst hos oss anhängare. Som följer matchen med extrem spänning men kanske skulle behöva lugna ner sig en aning. I sådana situationer får en vape ut sin fulla potential i samma situationer. Då den skapar ett lugn som kommer att underlätta under stora matcher. 

Vape

En annan del utav fotbollen som skulle må bra utav vapen är de tränare. Som fortfarande använder sig utav klassiska cigaretter, för att hitta en lugn i sin analytiska process. För att hitta ett maximalt spel för laget att kunna utföra på bästa sätt. Och då är en vape något som underlättare istället för dessa cigaretter. Plus att klubbarna slipper betala straffavgift då vanliga cigaretter inte är tillåtet på planen.

Låt en vape bli

en normaliserad syn på våra fotbollsläktare. Och låt gnället och tjafset om vanliga tobaksprodukter ersättas av möjligheten av en vape och vejpande.