Cannabis e-juice som vejpas i en vanlig elcigg

Vaping industrin har fått ett ordentligt lyft sedan cannabis e-juicer började introduceras på marknaden. Med tanke på att nu finns helt plötsligt finns det stor möjligheter att få före detta droganvändare. Att istället börja vända sig till e-juicen med cannabis smak.

Men som vanligt

När ett bra alternativ kommer ut på marknaden. Börjar folk redan spekulera i att det är för bra för att vara sant. Det kan inte vara möjligt att denna produkt också ska kunna vara en möjlighet för droganvändare. Som tex röker cannabis ska kunna ha en möjlighet att vända sig till e-juicen med cannabis istället för vanlig cannabisanvändning.

Detta är också ett mycket billigare alternativ än vad traditionellt cannabisrökande. Samt att det har en mycket bättre effekt på din hälsa än vad man kunde drömma om att vara möjligt. Detta kommer förstås ta en del tid att göra till en standard användande istället för det traditionella droganvändandet som finns.

Cannabisrökning

Som fortfarande är extremt vanligt i det vardagliga livet i vissa länder, framförallt i Sydamerikanska länderna. Där drogkarteller fortfarande har extremt stor makt, men jag är ändå hoppfull. Att cannabis e.juicer ska slå ut vanligt droganvändande på sikt. Speciellt när myndigheterna är så pass smutsiga som dem är och låter sig mutas ut av dessa drogkarteller. Som gör att cannabis fortfarande kan härja fritt utan några som helst hinder inom den närmaste framtiden.

Cannabis

Men alla drogkarteller och mutorna är något som har pågått i generationer. Så att detta är inget som kommer som en överraskning. Men det är såklart lika irriterande oavsett för man ser just nu inget stopp på detta tyvärr. 

Men detta med cannabis e-juicen är en glad förhoppning på sikt

Jag vågar inte exakt sätta någon tidsram på hur lång tid denna process kommer att ta att genomföra. Men jag är som sagt hoppfull att det goda ska segra i slutändan.